Mød vores nye økonomielev

Mød Jenny, vores nye økonomielev, som i mandags tog hul på sin første uge af et toårigt uddannelsesforløb hos os. I løbet af de næste to år vil hun beskæftige sig med alle facetter af økonomistyring i små- og mellemstore virksomheder, og dermed få en unik mulighed for at få det fulde overblik over kundernes økonomi.

En interesse for branchen har længe luret i Jenny, som ligeledes tror på, at et uddannelsesforløb som dette kan give hende kompetencer og redskaber, der er relevante for sit fremtidige arbejdsliv. Valget faldt på Repenso grundet muligheden for at arbejde med mange forskellige typer virksomheder, som sjældent bruger de samme systemer, hvilket Jenny ser som en fordel. Hun synes desuden, at muligheden for udstationering i Grønland er en spændende og enestående mulighed, man ikke falder over hver dag.

Efter en veloverstået uge er Jenny glad (og en smule træt), ”min første uge kunne ikke være gået bedre. Alle har været så imødekommende og opgaverne er spændende.”

Jenny er den første økonomielev hos Repenso, og vi er enormt glade for at have hende ombord på vores team.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev