Ud med æselører og ind med digitalisering

I det lokale erhvervsmagasin, INDSIGT kan man denne måned læse om Repenso og vores passion for at spare virksomheder penge ved hjælp af digitalisering.

Vi så en mangel i mange SMV’er på outsourcing, digitale løsninger af bogholderi, hurtig og præcis økonomistyring og effektive systemer.

”Målet er, at virksomheder kan reducere den tid, der skal bruges på bilag og bilagshåndtering, med 30 til 50 procent, og samtidigt få eksterne specialister til at håndtere regnskabet. Det betyder, at der er mange penge at spare for virksomhederne og en klar niche for Repenso.”

Ved hjælp af standardsystemer som Uniconta og Iris har Repenso en modulær flow-tilgang til bogholderi og regnskabsopgaver.

“Forestil dig, at du tager et billede af din kvittering med mobilen. Klikker OK, og så er du færdig. Du krøller kvitteringen sammen, og er hurtigt videre…” “Data skannes, genkendes automatisk, og sendes videre til den person, der skal godkende. Derfra går det automatisk ind i bogholderiet og konteres. Og på den måde er det slut med den krøllede kvittering nederst i handskerummet, der alligevel er så bleget af sollys, at ingen kan se, hvad der står på den.”

Læs mere om Repenso, vores rejse og vores passion for digitaliseringsløsninger i magasinet eller på websiden www.magasinet-indsigt.dk.

Magasinet INDSIGT udgives af Büro Büro, Skanderborg.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev