Glædelig jul og godt nytår!

Kære samarbejdspartner  

Nu nærmer julen sig unægtelig med hastige skridt og det samme gør afslutningen på et anderledes år, hvor særligt coronakrisen har fyldt meget for os alle. For Repenso har det også været et år, hvor der er sket utrolig meget andet – og særligt på de indre linjer, hvor vi har arbejdet målrettet med at udvikle vores organisation. 

Nu ser vi frem mod et nyt år, hvor der i Repenso også vil ske en masse nyt udadtil. Bl.a. vil vi åbne op for de to nye forretningsområder HR-assistance og juridisk assistance som kan understøtte administrationen i de små og mellemstore virksomheder vi samarbejder med. Og så åbner vi såmænd også endnu et Repenso-kontor i Nordjylland, nærmere bestemt Frederikshavn.  

Nyt fagområde – HR-assistance
I starten af efteråret ansatte vi Nina som HR-konsulent. Vi har brugt de seneste måneder på at forberede de produkter vi gerne vil tilbyde og er nu kommet så langt i forberedelserne at vi tør melde ud at vi fra starten af det nye år blandt andet kan assistere med udarbejdelse af danske og grønlandske ansættelseskontrakterHRsparring i forskellige situationer eksempelvis i forhold til ansættelse, afskedigelse, sygdom mv. Derudover tilbyder vi udarbejdelse af forskellige HR-værktøjer som f.eks. materiale til forberedelse og afholdelse af MUS, udarbejdelse af trivselsmålinger mv. For vores grønlandske kunder kan vi også assistere med administration af udenlandsk arbejdskraft. 

Vi ser frem til nu også at kunne supportere vores kunder med gennemarbejdede løsninger inden for HR. 

 

 

Repenso tilbyder ledelsessparring og juridisk assistance via samarbejde med Cadvi ApS
Repenso har indledt et samarbejde med Tommy Ege Kristensen der i hans nystiftede virksomhed Cadvi ApS tilbyder strategisk sparring, ledelsesrådgivning og juridisk assistance. Tommy kommer fra en stilling som chef for en HR- og juridisk afdeling hos Royal Arctic Line, har tidligere været advokatfuldmægtig, bestyrelsesmedlem og afdelingschef i det grønlandske selvstyre.  

Samarbejdsaftalen muliggør at vi kan tilbyde Tommys assistance direkte til vores kunder, hvilket er et stort skridt tættere på vores mål om at kunne tilbyde alle relevante tjenester og ydelser inden for økonomi og administration til vores SMV-kunder. 

Nyt Repenso-kontor i Frederikshavn
Repensos nye kontor i Frederikshavn kommer til at have hjemme i kontorfællesskabet Kattegat Silo. Kontoret bliver til en start bemandet af kontorleder og bogholder Elin Lillelund. Elin har en baggrund fra Revisionsbranchen, hvor hun indtil årsskiftet er ansat i BDO i Skagen. Elin er med i erhvervsnetværket BNI Frederikshavn, hvor hun håber at stifte nyegode bekendtskaber og relationer til nordjyske virksomheder.  Fra Frederikshavn vil vi servicere hele Nordjylland og vi glæder os til at byde nordjyske virksomheder velkommen som kunder i RepensoLigesom i resten af landet tilbyder vi vores nordjyske kunder samme ydelser som fra vores øvrige kontorer. 

Vi glæder os til at samarbejde med jer i det nye år. 

De bedste julehilsener  
Repenso 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev