Job i Repenso

Jesper Bagge, Rikke Høgh og Christina Sølvsten på kontoret i Skanderborg

Available positions - Job at Repenso

 

We are continuously looking for new candidates for our departments in Nuuk, Skanderborg and Køge
On this page you can see which current job advertisements we have. You are also always welcome to send an unsolicited application if you are interested in a job at Repenso.

Repenso søger en kontorelev med speciale i økonomi

Har du flair for tal og interesserer dig for økonomi? Så er en elevplads i Repenso måske noget for dig? I Repenso søger vi en økonomielev til vores kontor i Skanderborg med start i august 2023.

Repenso tilbyder konsulentydelser indenfor bogføring, økonomistyring og regnskab til små og mellemstore virksomheder i Danmark og Grønland, og som elev vil du derfor stifte bekendtskab med økonomien i mange forskellige typer virksomheder. Fagligt vil din opgaveportefølje spænde bredt efterhånden som din oplæring skrider frem, og du vil få en bred uddannelse indenfor de økonomiske grunddiscipliner. Du vil altid løse dine opgaver i samarbejde med en eller flere kollegaer enten fra kontoret i Skanderborg, Køge eller Nuuk, og i takt med, at du bliver mere fortrolig med opgaverne, vil du med tiden få mere selvstændigt ansvar. Som Repensos nye økonomielev vil du få en hverdag med forskelligartede opgaver, der kræver systematik, itkompetencer, prioritering og samarbejde med kollegaer og kunder på tværs af landegrænser.

Dine arbejdsopgaver

I løbet af din elevtid vil du blive klædt grundigt på til at kunne varetage alle økonomifunktionens arbejdsopgaver. Vi servicerer en lang række kunder, hvor stort set alle discipliner inden for økonomistyringen udøves.

I løbet af de 2 første år vil der primært være fokus på følgende:

• Finansbogholderi
• Debitor- og kreditorhåndtering • Lager, indkøb og logistik
• Afstemning, controlling og kvalitetssikring
• Budget, rapportering og modelarbejde i Excel
• Løn og lønbogholderi
• Økonomisystemer og relevante subsystemer

Hvem er du?

Vi forventer, at du er ambitiøs og orienteret imod en karriere inden for økonomistyring.

Derudover ser vi gerne, at du:

• har flair for IT og nye systemer
• har gode evner i matematik og erhvervsøkonomi
• har erfaring med Excel og resten af Office pakken
• er velformuleret i skrift og tale
• er nysgerrig og videbegærlig
• tager medansvar for egen karriere og læring
• er venlig, omgængelig og samarbejdsorienteret
• har en grundig og struktureret tilgang til opgaverne, kender til egne begrænsninger og ikke er bange for at spørge om hjælp
• har lyst til nye udfordringer og lyst til at give den en skalle, når der er ekstra travlt. For at kvalificerer dig til jobbet skal du desuden have afsluttet en HHX eller en EUX.

Dine udviklingsmuligheder

Vi tilbyder vores kommende elev et karriereforløb, der rækker langt ud over din elevtid. Din uddannelse stopper nemlig ikke efter de 2 år hos os. Vores virksomhedsstruktur og vores arbejdsopgaver giver mulighed for udvikling på såvel det faglige som det personlige plan, så længe du er sulten efter at udvikle dig mere. Efter din kontoruddannelse er du allerede kvalificeret til mere ansvar og mere udfordrende opgaver, men vi håber, at du har lyst til at gå skridtet videre og blive i Repenso mens du tager uddannelsen HD i Regnskab og økonomistyring på Aarhus Universitet, hvortil Repenso vil afholde udgifterne. På den måde tilbyder en vidtrækkende uddannelse og et karriereforløb, der vil klæde dig på til at takle alle udfordringer i en moderne økonomiafdeling.

Mulighed for udstationering i Grønland

Som elev i Repenso bliver du en del af en attraktiv vækstvirksomhed med højt til loftet og vidtgående udviklingsmuligheder, hvor der sættes en ære i at udvikle dit potentiale. Derfor tilbyder vi muligheden for, at du i en kortere eller længere periode kan blive udstationeret på vores kontor i Nuuk, og derigennem opleve en unik kultur og natur, ligesom du vil få mulighed for at udvikle dig personligt ved at stå på egne ben i en ny arbejdsmæssig kontekst i selskab med dine grønlandske kollegaer.

Løn og arbejdstid

Din arbejdstid vil være 37 timer om ugen, naturligvis med undtagelse af de uger, hvor du er på skole. Din løn følger lønsatserne for elever ifølge Funktionæroverenskomsten for Handel, Viden og Service mellem Dansk Erhverv og HK/Privat.

Ansøgning og kontakt

Hvis ovenstående har vakt din interesse og du kan se dig selv som en godt match med Repensos, vil vi glæde os til at modtage din ansøgning på job@repenso.dk. I ansøgningen må du gerne skrive lidt om dig selv, dine erfaringer og hvorfor du gerne vil være økonomielev hos Repenso. Vedlæg gerne CV og eksamensbeviser. Vi holder samtaler løbende indtil vi finder den rette elev til stillingen. Ansøgningsfristen er dog d. 31. maj 2023. Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Jesper Bagge på jesper@repenso.dk

Om Repenso

Repenso blev stiftet i 2017 og er i dag en virksomhed i rivende udvikling med 20 ansatte fordelt på 4 kontorer – 2 i Danmark og 2 i Grønland. Grønlandsk erhvervsliv er en hjørnesten i virksomhedens DNA, og vi servicerer op mod 70 små- og mellemstore virksomheder i det høje nord. I Danmark øger vi vores andel og har efterhånden kunder i mange forskellige brancher. Det ligger os på sinde at lave værdiskabede og innovative løsninger for vores kunder, og derfor slår vi et slag for digitale løsninger, der flytter vores kunders virksomheder fremad. Vi går desuden til arbejdet med en åben dialog og et professionelt afsæt, når vi skal finde de bedste løsninger for vores kunder.


Unsolicited application

We are always happy to receive your unsolicited application. Unsolicited applications should be sent to job@repenso.dkTrainees

We regularly hire trainees. Follow along here on the page and on our LinkedIn and keep an eye out for when we hire trainees again.

Who are we?

Repenso was founded in July 2017 in Greenland. The founders behind Repenso are former accountants, who all used to work for one of the leading consultancies in Greenland. During our time in Greenland, we learned that the Greenlandic market lacked a serious provider of outsourcing, bookkeeping solutions and financial management. That was the starting point for Repenso. We have expanded since then, and today we have four departments in Greenland and Denmark. Our departments are in Skanderborg, Køge, Nuuk and Ilulissat.

Read more about Repenso and meet all employees here

Kontoret i Skanderborg - Nyheder

Subscribe to our newsletter