Partnere

Jesper Bagge og partnere snakker og smiler

Partnere

I Repenso samarbejder vi med en række softwareudviklere for at kunne tilbyde vores kunder en helhedsorienteret løsning. Vi har udvalgt vores partnere på baggrund af kvalitet, intergrerbarhed og pris. Vi mener, at disse samarbejdspartnere sammen med vores services danner rammerne for et simpelt og brugervenligt bogholderi, hvor digitalisering er et af nøgleordene. Listen over samarbejdspartnere øges løbende i takt med, at nye behov opstår ude ved vores kunder, og vi indgår nye aftaler.

Repensos partner, POSones logo
POS (Point Of Sales) udbyder, som er meget mere end bare en kasseløsning. Sammen med Posone tilbyder vi fuld integration mellem økonomisystem, webshop og kasseterminal. Så skal du kun opdaterede dine varer 1 sted. Uendelige tilpasningsmuligheder. Understøtter flere terminaler i samme butik, og flere butikker i samme bogføringskreds. Her er meget få begrænsninger, dyb funktionalitet og stærke integrationsmuligheder.
POS-system-ikon

POS system

Repensos partner, Unicontas logo
Uniconta er et økonomisystem skabt af Erik Damgaard, manden bag C5 der i sin tid var verdens bedste økonomisystem til SMV-virksomheder. Da ingen løftede arven herfra, besluttede han selv at gøre det, og byggede derfor et system der levede op til de samme krav som C5, men til fremtidens udfordringer. Uniconta er det bedste valg for mange virksomheder, men særligt hvis man stiller krav til lager og projekthåndtering. Uniconta er gratis i anskaffelse. Er Cloud- og abonnementsbaseret og koster fra kr. 99 pr. måned.
Økonomisystem-ikon

Økonomisystem

Repensos partner, Iris Automations logo
IRIS har et udviklet et fakturahåndteringssoftware af samme navn. Med IRIS får man et flexibelt fakturaflow med godkendelse og procuraopsætning. Hertil får rabotaflæsning af fakturaindhold og dermed stort set automatisk bogføring. IRIS understøtter indkøbsordrer og kan integreres med alle større økonomisystemer..
Digitalt bogholderi-ikon

Digitalt Bogholderi

Repensos partner, Intect
Er du på udkig efter nyt lønsystem, så skal du ikke lede længere. Intect er et innovativt lønsystem, der giver dig mulighed for at skræddersy systemet efter behov, så det passer til lige netop din virksomheds. Systemet er lynhurtigt og intuitivt, og tilbyder funktioner som realtidsdata og godkendelsesflow til lønkørsler, der sikrer en betydelig lavere fejlmargin i din lønfunktion.
Lønservice-ikon

Lønservice

Hvem er vi?

Repenso blev stiftet juli 2017 i Grønland. Stifterne bag er tidligere revisorer, som alle har det til fælles, at vi har arbejdet i et af verdens førende konsulenthuse i Grønland. Fra vores tid i Grønland erfarede vi, at det grønlandske marked manglede en seriøs udbyder, der kunne tilbyde outsourcing, løsninger af bogholderi og økonomistyring. Det blev startskuddet til Repenso. Siden har vi udvidet, og har nu fire afdelinger i Grønland og Danmark. Vores afdelinger er i Skanderborg, Køge, Nuuk og Ilulissat.

Læs mere om Repenso og mød alle medarbejdere her

Kontoret i Skanderborg - Nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev