Impero løsningen

Vi mener, at fundamentet for en solid virksomhed bygger blandt andet på compliance igennem afdelinger, lokationer og forretningsområder. Impero understøtter virksomheders compliance behov gennem en cloudbaseret løsning, som bygger på de skandinaviske designprincipper – simplicitet, minimalisme og funktionalitet.

 

En løsning der omfavner mange behov
Impero kan bruges til alle former for compliance. Løsningens intuitive og fleksible opbygning gør den nem at implementere og endnu nemmere at bruge. Områder hvor Impero er brugt spænder vidt fra månedsluk og skat til it-sikkerhed og persondataforordningen. Imperos løsning omfavner behovet for kvalitet i proces og kontrolmiljø, og optimerer og aligner processer. 

Fælles for brugen af Impero er, at Impero hjælper med at strømline processer og giver et overblik over det interne kontrolmiljø. Dette gøres nemt og effektivt, og kan gøres på tværs af afdelinger og lande. Impero samler al dokumentation og kommunikation ét sted og giver virksomheden et samlet overblik, som sikrer at virksomheden er i kontrol.  

Kunder
Imperos løsning bliver brugt i mange lande og af alle typer og størrelser af virksomheder. Et udsnit af vores kunder er Hempel, Det Grønlandske Selvstyre, PandaConnect, Royal Arctic Line, Maersk, Arla, Solera og Sermersooq kommune.


Om Impero A/S 

Impero A/S blev grundlagt med ambitionen om at skabe en intuitiv og brugervenlig løsning der kunne klare forskellige problemstillinger indenfor compliance. Den stadigt stigende efterspørgsel fra myndighederne for at virksomheder skal være mere transparente og have veldokumenterede kontroller, berettigede også det presserende behov for en løsning som Impero. Impero A/S har hovedsæde i Aarhus og kontor i København. Læs mere om Impero her