Vores partnere

repenso partnere repenso

Samarbejdspartnere

I Repenso samarbejder vi med en række softwareudviklere for kunne tilbyde vores kunder en helhedsorienteret løsning. Vi har udvalgt vores samarbejdspartnere på baggrund af kvalitet, intergrerbarhed og pris. Listen over samarbejdspartnere øges løbende, i takt med at nye behov opstår ude ved vores kunder, og vi indgår nye aftaler.

posone logo hvid uniconta logo hvid iris logo hvid gratisal logo hvid

POS (Point Of Sales) udbyder, som er meget mere end bare en kasseløsning. Sammen med Posone tilbyder vi fuld integration mellem økonomisystem, webshop og kasseterminal. Så skal du kun opdaterede dine varer 1 sted. Uendelige tilpasningsmuligheder. Understøtter flere terminaler i samme butik, og flere butikker i samme bogføringskreds. Her er meget få begrænsninger, dyb funktionalitet og stærke integrationsmuligheder.

PosOne

POS system

Besøg posone

Her

Uniconta er et økonomisystem skabt af Erik Damgaard, manden bag C5 der i sin tid var verdens bedste økonomisystem til SMV-virksomheder. Da ingen løftede arven herfra, besluttede han selv at gøre det, og byggede derfor et system der levede op til de samme krav som C5, men til fremtidens udfordringer. Uniconta er det bedste valg for mange virksomheder, men særligt hvis man stiller krav til lager og projekthåndtering. Uniconta er gratis i anskaffelse. Er Cloud- og abonnementsbaseret og koster fra kr. 99 pr. måned.

Bogføringssystem

Økonomisystem

Besøg uniconta

Her

IRIS har et udviklet et fakturahåndteringssoftware af samme navn. Med IRIS får man et flexibelt fakturaflow med godkendelse og procuraopsætning. Hertil får rabotaflæsning af fakturaindhold og dermed stort set automatisk bogføring. IRIS understøtter indkøbsordrer og kan integreres med alle større økonomisystemer..

Digitalt Bogholderi

Digitalt Bogholderi

Besøg iris

Her

Er du på udkig efter nyt lønsystem, så skal du ikke lede længere. Gratisal er et innovativt lønsystem, der giver dig mulighed for at skræddersy systemet efter behov, så det passer til lige netop din virksomheds. Systemet er lynhurtigt og intuitivt, og tilbyder funktioner som realtidsdata og godkendelsesflow til lønkørsler, der sikrer en betydelig lavere fejlmargin i din lønfunktion.

Lønservice

Lønservice

Besøg Gratisal

Her

Vores partnere

uniconta
posone
iris
gratisal