Cases omkring vores kunder

Klik ind på vores cases, og se hvordan vi har hjulpet vores glade kunder

Outdoor Festival

"Vi er rigtig glade for vores samarbejde"

Se case

Betoncentralen

"Repenso har rykket os økonomisk"

Se case

Tinc

"Repenso leverer når vi har brug for det"

Se case

Sådan hjælper vi Greenland Ruby

Medio 2019 valgte vi at outsource vores bogholderi-funktion inkl. lønadministration til Repenso. Vores oplevelse har været positiv fra første færd, dels i form af en professionel tilgang til behovsafdækning, drøftelse af mulige løsninger, indgåelse af kontrakt samt transition, og dels i form af tilfredsstillende og effektiv løsning af opgaverne. Repenso’s medarbejdere er dygtige, imødekommende og behagelige at arbejde sammen med og agerer helt igennem som en integreret del af vores virksomhed. Samtidig møder vi stor fleksibilitet, når fx større ekstraordinære opgaver presser sig på. Vi er meget tilfredse med Repenso’s opgaveløsning. Greenland Ruby koncernen driver rubin-minen i Aappaluttoq i Sydvestgrønland og omfatter i alt tre selskaber med tilsammen 35 ansatte i Grønland og med kontorer i Nuuk, København, Paris, Bangkok og New York. Koncernen er ejet af norske LNS Mining AS og Greenland Venture A/S. Jesper Hansen / CFO

Hvad tilbyder vi vores kunder?

Vi tilbyder en lang række services og hjælper blandt andet med  digitalt bogholderi, budget og rapportering, bogholderi, økonomisystem, lønservice, POS system, procesoptimering og rådgivning. Derudover kan du hos os leje en regnskabsmedarbejder på det niveau, som du har behov for. Vi rykker hurtigt ud og hjælper dig, hvor du har behov for det.

 

Læs om vores services og se, hvad vi kan hjælpe dig med.

Kontakt os

Vi hører gerne fra dig! Du er mere end velkommen til at kontakte os via telefon eller email. Vi har afdelinger i Skanderborg, Nuuk, Køge, Ilulissat og Frederikshavn og du har mulighed for at ringe til den afdeling, som er tættest på dig. Har du spørgsmål eller ønsker du at komme i kontakt med en af vores afdelinger? 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev