Services

Vi tilbyder en lang række services inden for digitalt bogholderi, økonomistyring og rapportering. Læs om vores services og se, hvordan Repenso har hjulpet kunder på tværs af brancher.

Hos Repenso tilbyder vi en lang række services

Hjælp til Strategi & Vækst ikon

Hjælp til Strategi & Vækst

Der er mange måder vi kan hjælpe på – men først og fremmest kan vi hjælpe dig med at gøre din strategi mere anvendelig i hverdagen. Hvis I endnu ikke har taget hul på strategi-arbejdet, ja så hjælper vi jer gerne i gang med at udarbejde virksomhedens første strategiplan.

Læs mere
HR-assistance ikon

HR-assistance

Har du brug for hjælp til at sikre, at din virksomhed lever op til gældende lovgivning indenforansættelsesret - herunder bl.a. ansættelser, afskedigelser samt virksomhedens interne regler ogretningslinjer? Eller står du overfor at skulle igangsætte arbejdet med trivsel og arbejdsmiljø uden helt atvide hvor du skal starte? Ja, så er du kommet til rette sted. Vi kan hjælpe dig videre med dine konkreteudfordringer, men tilbyder også løbende sparring og rådgivning indenfor HR generelt.

Se priser
Digitalt bogholderi ikon

Digitalt bogholderi

Slut med bilagsmapper og krøllede kvitteringer. Lad Repenso hjælpe dig med at digitalisere dine papirer og dermed skabe et bedre overblik i din virksomhed. Vi kan f.eks. hjælpe med løsninger til indscanning via smartphone og robotteknologi til aflæsning af fakturaer og bogføring heraf. Kontakt os for en uforpligtende samtale om de mange fordele ved digitalt bogholderi.

Lej en regnskabsmedarbejder ikon

Lej en regnskabsmedarbejder

Har du behov for assistance i økonomifunktionen? Repenso kan hjælpe med medarbejdere på interimbasis eller permanent. Vi rykker hurtigt ud, og har medarbejdere på alle niveauer, hvad enten du mangler en bogholder, en controller eller en regnskabschef. Når du låner en medarbejder, køber du ikke kun en enkeltydelse, men får en ressource til rådighed hver dag. Denne ressource vil have en række forskellige kompetencer alt afhængigt af profil og ressourceniveau. Hertil medfølger et stort bagkatalog af kompetencer i Repenso som medarbejderen kan trække på når det er nødvendigt.

Budget og rapportering ikon

Budget og rapportering

Lad Repenso hjælpe dig med at skabe overblik og indsigt. Vi kan hjælpe med alt fra likviditets- og driftsbudgetter til indsigtsfulde rapporteringsmodeller og skabeloner, der kan give dig dyb indsigt i din virksomheds aktivitet og økonomiske position. Vi rapporterer budgetter overskueligt, så du får det fulde overblik.

Hjælp til bogholderi ikon

Hjælp til bogholderi

Er du træt af at bruge tid og kræfter på dit bogholderi? Vi mestrer alle discipliner, og kan varetage alle elementer inden for dit bogholderi. Bankbetalinger, fakturering, debitor/kreditor- styring, afstemninger og klargøring til revisor.

Økonomisystem ikon

Økonomisystem

Sidder du i en gammel C5 eller oplever du, at dit nuværende system begrænser dig? Vi er specialiserede i Uniconta og E-conomic. Lad os snakke om de positive gevinster, der er ved et skifte. Som Unicontapartner kan vi hjælpe dig hele vejen i mål.

Lønservice ikon

Lønservice

Har du svært ved at navigere i løn-junglen? Så er du ikke alene. For mange er løn nemlig en af de sværeste discipliner at håndtere. Repenso er specialiserede i dansk og grønlandsk løn, og har bred erfaring med mange lønsystemer. Overlad derfor trygt din lønhåndtering til os.

Procesoptimering ikon

Procesoptimering

I Repenso har vi bred erfaring med at implementere kontroller, processtyring og at digitalisere og effektivisere de daglige opgaver inden for alle størrelser virksomheder. Og hvis du tror, det behøver at være kompliceret, så tager du fejl. Oftest er det lettere, end du tror, at tage taktstokken og bestemme over processerne i stedet for, at de bestemmer over dig. Kontakt os for en uforpligtende snak og få inspiration til, hvad der kan være fremtiden for din forretning.

Rådgivning ikon

Rådgivning

Repenso yder naturligvis rådgivning inden for alle de områder hvor vi har kompetencer. Dette vil primært relatere sig til økonomistyring og digitalisering. Repenso er desuden godkendt SMV:Digital rådgiver. Det betyder, at din virksomhed kan få tilskud til rådgivning inden for digitaliseringsløsninger. Se mere på smvdigital.dk eller send os en mail, hvis du vil høre mere om denne mulighed.

Sådan hjælper vi Outdoor Festival

Har du også brug for hjælp til...

Årsopgørelse samt budgettering og økonomistyring, der skaber et bedre overblik over din virksomheds økonomi, så du kan fokusere på det, du er god til.

Digitalt bogholderi

Budget og rapportering

Bogføringssystem

Læs om casen her

Sådan hjælper vi Betoncentralen

Har du også brug for hjælp til...

At skalere din virksomheds økonomisystem og vejledning til udfordringer i forhold til dit bogholderi. Er din virksomhed vokset fra den lokale bogholder? Så kan vi som vi gjorde for Betoncentralen, hjælpe dig med at implementere et skalerbart økonomisystem

Lej medarbejder

Bogføringssystem

Budget og Rapportering

Læs om casen her

Sådan hjælper vi Tinc

Har du også brug for hjælp til...

At få et bedre overblik over din økonomi samt hjælp med årsopgørelse og budgethåndtering.

Bogføringssystem

Budget og rapportering

Lønservice

Læs om casen her

Partnere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev