Job i Repenso

Jesper Bagge, Rikke Høgh og Christina Sølvsten på kontoret i Skanderborg

Ledige stillinger - Job i Repenso

 

Vi søger løbende nye kandidater til vores afdelinger i Nuuk, Skanderborg og Køge
På denne side kan du se hvilke aktuelle jobannoncer vi har. Ellers er du også altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning hvis du er interesseret i et job i Repenso.

Økonomielev til Køge

Har du flair for tal og interesserer dig for økonomi? Så er en elevplads i Repenso måske noget for dig.

I Repenso søger vi økonomielever til vores kontorer i Køge med start i august 2022. Repenso tilbyder konsulentydelser indenfor bogføring, økonomistyring og regnskab til små og mellemstore virksomheder i Danmark og Grønland, og som elev vil du derfor stifte bekendtskab med økonomien i mange forskellige typer virksomheder. Fagligt vil din opgaveportefølje spænde bredt efterhånden som din oplæring skrider frem, og du vil få en bred uddannelse indenfor de økonomiske grunddiscipliner. Du vil altid løse dine opgaver i samarbejde med en eller flere kollegaer enten fra kontoret i Skanderborg, Køge eller Nuuk, og i takt med, at du bliver mere fortrolig med opgaverne, vil du med tiden få mere selvstændigt ansvar. Som Repensos nye økonomielev vil du få en hverdag med forskelligartede opgaver, der kræver systematik, it-kompetencer, prioritering og samarbejde med kollegaer og kunder på tværs af landegrænser.

Læs mere om stillingen og ansøg her


Uopfordret ansøgning

Vi modtager altid gerne din uopfordrede ansøgning. Uopfordrede ansøgninger sendes til job@repenso.dkElever

Vi ansætter med jævne mellemrum elever. Følg med her på siden og på vores LinkedIn og hold øje med, hvornår vi igen ansætter elever.

Hvem er vi?

Repenso blev stiftet juli 2017 i Grønland. Stifterne bag er tidligere revisorer, som alle har det til fælles, at vi har arbejdet i et af verdens førende konsulenthuse i Grønland. Fra vores tid i Grønland erfarede vi, at det grønlandske marked manglede en seriøs udbyder, der kunne tilbyde outsourcing, løsninger af bogholderi og økonomistyring. Det blev startskuddet til Repenso. Siden har vi udvidet, og har nu fire afdelinger i Grønland og Danmark. Vores afdelinger er i Skanderborg, Køge, Nuuk og Ilulissat.

Læs mere om Repenso og mød alle medarbejdere her

Kontoret i Skanderborg - Nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev