Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du gerne i kontakt med os? Så er du mere end velkommen til enten at ringe, eller sende os en besked.

Kunne du tænke dig et job i en spændende virksomhed i udvikling? Læs vores jobopslag her

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder en lang række services og hjælper blandt andet med  digitalt bogholderi, budget og rapportering, bogholderi, økonomisystem, lønservice, POS system, procesoptimering og rådgivning. Derudover kan du hos os leje en regnskabsmedarbejder på det niveau, som du har behov for. Vi rykker hurtigt ud og hjælper dig, hvor du har behov for det.

 

Læs om vores services og se, hvad vi kan hjælpe dig med.

Hvem er vi?

Repenso blev stiftet juli 2017 i Grønland. Stifterne bag er tidligere revisorer, som alle har det til fælles, at vi har arbejdet i et af verdens førende konsulenthuse i Grønland. Fra vores tid i Grønland erfarede vi, at det grønlandske marked manglede en seriøs udbyder, der kunne tilbyde outsourcing, løsninger af bogholderi og økonomistyring. Det blev startskuddet til Repenso. Siden har vi udvidet, og har nu fire afdelinger i Grønland og Danmark. Vores afdelinger er i Skanderborg, Køge, Nuuk og Ilulissat.

Læs mere om Repenso og mød alle medarbejdere her

Læs mere om vores eksisterende samarbejdspartnere

I Repenso samarbejder vi med en række softwareudviklere for at kunne tilbyde vores kunder en helhedsorienteret løsning. Vi har udvalgt vores partnere på baggrund af kvalitet, intergrerbarhed og pris. Listen over samarbejdspartnere øges løbende i takt med, at nye behov opstår ude ved vores kunder, og vi indgår nye aftaler.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev