Om os

Kontoret i Skanderborg - Om os

Om os - Hvem er vi?

Repenso blev stiftet juli 2017 i Grønland. Stifterne bag er tidligere revisorer, som alle har det til fælles, at vi har arbejdet i et af verdens førende konsulenthuse i Grønland. Fra vores tid i Grønland erfarede vi, at det grønlandske marked manglede en seriøs udbyder, der kunne tilbyde outsourcing, løsninger af bogholderi og økonomistyring. Det blev startskuddet til Repenso. Siden har vi udvidet, og har nu fire afdelinger i Grønland og Danmark. Vores afdelinger er i Skanderborg, Køge, Nuuk og Ilulissat. Læs mere om os på denne side.

Hvorfor Repenso?

Økonomistyring er en tillidssag. Hos Repenso er det rigtige mennesker, der håndterer din økonomistyring. Ja, vi arbejder med digitalt bogholderi, vi flirter med robotteknologi, og vi forsøger hele tiden at gøre tingene smartere, men det vil altid være mennesker af kød og blod, der til syvende og sidst verificerer og bogfører dine bilag. Du vil af samme årsag altid møde personerne, der håndterer dit bogholderi, inden vi går i gang. For os er det vigtigt at være fysisk til stede. Selvom vi kan løse de fleste opgaver fra vores kontor, kommer vi gerne til dig, og møder din virksomhed og dine medarbejdere.

 

Det gør os i bedre stand til at hjælpe dig med dit bogholderi og se muligheder eller udfordringer heri. Repenso vil levere produkter af højeste kvalitet. Det ligger i vores dna, som udspringere af revisionsbranchen. Vi er konkurrencedygtige på vores priser, og vi mener, at det, vi leverer, er helt i top, når det kommer til ”Value for Money”. I Repenso symptombehandler ikke.

 

Vi har for længst begravet plejer, og udfordrer os selv og vores kunder i den måde, vi tilgår vores arbejde. Hvis tingene er uhensigtsmæssige, skal de laves om.

 

Kan opgaverne løses bedre og mere effektivt, er det blot et spørgsmål om ’hvornår’. Vi er på en fælles rejse med vores kunder, og Repensos rolle er at sørge for, at økonomistyringen løbende følger med, og understøtter dig som beslutningstager med de elementer, der er relevante for dig i dag. Samtidig sikrer vi selvfølgelig også, at morgendagens tiltag er klar.

Se vores afdelinger

Skanderborg

Nuuk

Køge

Ilulissat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev