Mål og værdier

lej regnskabsmedarbejder

Mission

Repensos mission er, at lave værdiskabende og innovative løsninger for vores kunder. Vi vil indgå i nære strategiske samarbejdsaftaler, så vi bliver i stand til at handle og flytte vores kunders virksomheder fremad. Her kan du læse mere om vores mål og værdier.

Værdier

Vores værdisæt er en del af Repensos DNA. Kerneværdierne binder os sammen hele vejen fra Grønland til Danmark og skaber en fælles retning for alle medarbejdere i vores virksomhed.

Åbenhed

Gensidig åbenhed mellem vores medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere er et af kerneelementerne i Repenso. Vi tror på, at et åbent og transparant arbejdsmiljø skaber plads til undren, input og ærlig dialog.

Ansvarlighed

For os handler ansvarlighed om at forpligte sig og at påtage sig et ansvar. Vi er drevet af vores faglige interesse og ordentlighed, og der vil altid være en klar sammenhæng mellem det vi siger, og det vi gør.

Empati

Selvom vi i Repenso arbejder med digitale løsninger og robotteknologi, vil menneskelige værdier altid være i centrum for vores arbejde. Med empati, interesse og respekt for andre kommer vi tættere på at skabe løsninger, hvor alle involverede er vindere.

Handlekraft

Vi tror på, at man skaber resultater gennem handling. I Repenso er vi initiativrige, og vi træffer altid beslutninger rettidigt og ud fra en professionel dømmekraft. På den måde sikrer vi både hurtige resultater og høj tilfredshed.

Mål og værdier

Alt dette udgør vores mål og værdier, som vi hver dag gør vores ypperste for at leve op til, og for at det smitter af på vores samarbejdspartnere og kunder.

Hvem er vi?

Repenso blev stiftet juli 2017 i Grønland. Stifterne bag er tidligere revisorer, som alle har det til fælles, at vi har arbejdet i et af verdens førende konsulenthuse i Grønland. Fra vores tid i Grønland erfarede vi, at det grønlandske marked manglede en seriøs udbyder, der kunne tilbyde outsourcing, løsninger af bogholderi og økonomistyring. Det blev startskuddet til Repenso. Siden har vi udvidet, og har nu fire afdelinger i Grønland og Danmark. Vores afdelinger er i Skanderborg, Køge, Nuuk og Ilulissat.

Læs mere om Repenso og mød alle medarbejdere her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev